DC Vastgoed verwerft Jumbo in Winkelcentrum Enschede Zuid

DC Vastgoed heeft de Jumbo supermarkt in het uitgebreide en volledige gerenoveerde winkelcentrum Enschede Zuid in eigendom verworven.

20/04/2020

DC Vastgoed verwerft Jumbo in Winkelcentrum Enschede Zuid

DC Vastgoed heeft de Jumbo supermarkt in het uitgebreide en volledige gerenoveerde winkelcentrum Enschede Zuid in eigendom verworven. De aankoop past binnen de visie van DC Vastgoed om te investeren in duurzame, toekomstbestendige, dominante en centraal gelegen wijkcentra met twee of meer supermarkten.

Het bestaande winkelcentrum Enschede Zuid is recent volledig gerenoveerd en door DC Vastgoed, uitgebreid tot een volwaardig en modern, grotendeels overdekt winkelcentrum bestaande uit ca. 13.000m2 winkels en ruim 700 gratis parkeerplaatsen. Met deze herontwikkeling en uitbreiding is het winkelcentrum het voornaamste koopcentrum gericht op de dagelijkse behoeften van Enschede.

Door de aankoop van de Jumbo supermarkt van ca. 3.000m2 heeft DC Vastgoed een meerderheidsbelang in de CVVE. Naast de Jumbo heeft DC Vastgoed in Enschede Zuid ook de Aldi supermarkt en aantal dagwinkels gericht op food en dagelijkse voorzieningen in eigendom.

De huurvoorwaarden en koopsom zijn marktconform. ABN AMRO deelt de retailvisie met DC Vastgoed en heeft ondanks de bijzondere tijd een marktconforme financiering verstrekt voor de aankoop.

Terug naar overzicht
IMG 20200414 WA0001