drive - control - focus

Wij werken met een compact team en hebben alle kerncompetenties in eigen huis. Voor het overige werken we samen met externe professionals. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door eigen beslissingen, eigen posities, kwaliteit, tijdloosheid, toekomstbestendigheid, wellbeing en duurzaamheid.

drive

Kwaliteit is leidend

Elke morgen staan wij op om mooie en succesvolle vastgoedprojecten te maken. Plekken te creƫren waar we trots op zijn en waar we zelf zouden willen wonen, werken of winkelen. Kwaliteit is leidend bij al onze projecten. Daarmee maken we onze projecten waardevol en toekomstvast. Dat vinden we belangrijk, omdat we regelmatig projecten in onze eigen portefeuille opnemen. Maar ook omdat kwaliteit zorgt voor meer beleving en plezier bij de gebruikers van het vastgoed.

control

Zelf beslissingen nemen

Het maximale uit plannen en projecten kunnen halen, vraagt om daadkracht. Bij alles wat we doen zijn we daarom graag zelf in control. Dat is de reden dat we altijd zelf een positie nemen als we gaan ontwikkelen. Eigenaar zijn van de grond en het te ontwikkelen vastgoed, betekent dat we onze eigen beslissingen kunnen nemen en ondernemerschap kunnen inbrengen. Ook is het prettig om eigenaar te zijn van de processen, die nodig zijn om succesvol te kunnen ontwikkelen.

focus

Flexibel en doelgericht

We doen waar we goed in zijn, wat we het allerleukste vinden en waar we energie van krijgen; winkels, woningen en kantoren ontwikkelen. Onze focus ligt op food & personal care in winkelcentra, op betaalbare (middeldure huur) woningen en op high-end kantoren. Omdat we flexibel en doelgericht willen werken, hebben we uitsluitend de kerncompetenties in eigen huis. Voor al het andere werken we graag intensief samen met externe professionals uit ons netwerk.

Ruim 30 jaar ervaring

DC Vastgoed werd in 1993 opgericht. Vanuit vestigingsplaats Deventer groeide het bedrijf uit tot een landelijk opererende vastgoedmaatschappij, die actief in is het ontwikkelen en exploiteren van vastgoedprojecten op het gebied van gebied van winkelen, wonen en werken. Het door ons ontwikkelde volume bedraagt circa 700 mln.

Rendement: optimaal niet maximaal

Onze projecten moeten toegevoegde waarde hebben. Dat betekent dat we streven naar een rendement dat hoger ligt dan bij normaal vermogensbeheer. Rendement voor ons gaat hand in hand met rendement voor de andere stakeholders. Door zelf niet te streven naar een maximaal rendement maar wel naar een optimaal rendement ligt onze focus op waarde creatie voor alle partijen.

Onze vastgoedspecialisten

Bij DC Vastgoed werken 10 ervaren vastgoedspecialisten. Daarnaast werken we samen met diverse externe specialisten. Korte lijnen en een grote betrokkenheid zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Omdat wij onze eigen beslissingen nemen, kunnen we snel en daadkrachtig handelen. Maakt u kennis met onze vastgoedspecialisten.

Gerrit-Jan Corporaal

Technical director

2204 0106 Dick

Dick Nijenhuis

Business administrator

Koen Parie

Commercial director

2204 0107 bewerkte foto Arne 2

Arne Raaymakers

CEO

Hans Peter de Ruiter

CFO

DC Vastgoed

Birgit Veen

Office Manager

Linda Schulenburg

Commercial Assistant

Remco Holtmaat

Projectmanager

Vacature

Commercieel Manager