DC Vastgoed start ontwikkeling City Post Zwolle

DC Vastgoed heeft een bouwvergunning gekregen voor het Zwolse City Post gebouw. Daarmee kan de renovatie en grootschalige verduurzaming van start gaan.

15/01/2020

DC Vastgoed start ontwikkeling City Post Zwolle

DC Vastgoed heeft een bouwvergunning gekregen voor het Zwolse City Post gebouw. Daarmee kan de renovatie en grootschalige verduurzaming van het iconische PTT-postgebouw van start gaan. Uiteindelijk moet er zo in het bedrijvige hart van Zwolle een dynamisch, duurzaam én uniek bedrijfspand verrijzen!

Duurzaamheid
Het pand krijgt straks een kwalitatieve afwerking waarin duurzaamheid en circulariteit een prominente rol spelen. Zo maken we gebruik van de bestaande constructie van het gebouw, passen we duurzame energiebronnen zoals WKO en zonne-energie toe en treffen we maatregelen voor klimaatadaptatie zoals wateropvang. Het gebouw voldoet dan aan de hoogste normen voor duurzaamheid.

24/7 bedrijvigheid
City Post is gevestigd in de Spoorzone, een gebied dat enorm in opkomst is, midden in het hart van Zwolle. De komende jaren groeit dit uit tot een van de spannendste en meest bedrijvige locaties van de IJsselstad. Met City Post voegt DC Vastgoed hier een bruisend en inspirerend pand aan toe. Een plek om 24 uur per dag te ondernemen, te ontspannen of te recreëren.


Terug naar overzicht
Impressie zwolle