Werkzaamheden The City Post in Zwolle gaan de volgende fase in!

Het voormalige postsorteercentrum aan de Westerlaan in Zwolle wordt herontwikkeld tot een one-of-a-kind, duurzaam en toekomstbestendig multi-tenant kantoorgebouw.

24/01/2022

Gelegen in het hart van de Zwolse Spoorzone is The City Post straks een high end kantoor voor gebruikers die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Afgelopen voorjaar is DC Vastgoed gestart met de werkzaamheden. Er is de laatste maanden met veel zorg voor het behoud van de bestaande constructie gesloopt. Nu wordt gestart met de volgende fase van de werkzaamheden en zal worden begonnen met de opbouw. De planning is dat The City Post in de eerste helft van volgend jaar opgeleverd wordt. Na oplevering bestaat het gebouw uit 5 verdiepingen en een onderliggende parkeergarage met ca. 165 parkeerplaatsen.

DC Vastgoed is een duurzame samenwerking met ABN AMRO aangegaan voor de financiering van dit project. Deze ontwikkeling past in de visie van ABN AMRO dat streeft naar een duurzame samenleving. ABN AMRO is daarom continu op zoek naar passende investeringen en initiatieven waaronder het financieren van duurzame kantoorgebouwen.

Parallel aan de bouwwerkzaamheden is DC Vastgoed druk bezig met het contracteren van gebruikers, inmiddels is ca. 60% van de ruimte verhuurd aan een mix van diverse succesvolle lokale en landelijke ondernemingen.

Terug naar overzicht
06 s3 cam003