Succesvolle oplevering fase 1 van The City Post in Zwolle

DC Vastgoed heeft fase 1 van het high-end multi-tenant kantoorgebouw The City Post in Zwolle succesvol opgeleverd aan haar huurders.

31/07/2023

The City Post is gelegen naast het centraal station van Zwolle en voldoet zowel qua voorzieningen en faciliteiten als qua duurzaamheid aan de huidige en toekomstige standaarden. Reden voor onder meer ABN AMRO, BDO en Essent om te kiezen voor The City Post.

Fase 1 van de ontwikkeling van The City Post bestaat uit een gebouw van ca. 13.500 m2 VVO, verdeeld over vijf verdiepingen en ca. 170 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. De laatste weken vond met diverse huurders, waaronder ABN AMRO, BDO, Move, Finanxe, IJsselvliet, Atriensis en CBRE de sleuteloverdracht plaats. De komende periode zullen zij de gehuurde kantoorruimte verder afbouwen en inrichten. Na de zomervakanties zullen de eerste kantoorgebruikers hun intrek nemen.

Vanaf september nemen ook Essent, Timing, MadeByMouses, Medical Precision en NoMilk2Day hun intrek in het gebouw. Daarmee is op het moment van oplevering ca. 90% van het gebouw verhuurd.

Organisaties hebben gekozen voor The City Post vanwege de ligging, het ontwerp, de faciliteiten en voorzieningen en de moderne klimaatinstallaties. Maar vooral ook vanwege de duurzame eigenschappen van het gebouw. Zo zal The City Post ‘Paris Proof 2050’ zijn en beschikken over een BREEAM Nieuwbouw & Renovatie Excellent certificering.

Het duurzame kantoorgebouw The City Post is een ontwikkeling van DC Vastgoed. DC Vastgoed ontwikkelt en exploiteert al ca. 30 jaar projecten op het gebied van winkelen, wonen en werken.

Terug naar overzicht
Postgebouw Zwolle 20230620 0007