Hoogste punt Jumbo supermarkt en appartementen aan de Weth. Nijhuisstraat te Enschede!

Op de hoek van de Weth. Nijhuisstraat en de Jan van Goyenstraat in de Enschedese wijk Stadsveld realiseert DC Vastgoed een Jumbo supermarkt met duurzame appartementen.

28/11/2022

Het voormalig bankkantoor met naastgelegen objecten is gesloopt, waarna gestart is met de bouw. Inmiddels is het hoogste punt bereikt en zijn de contouren van zowel de commerciƫle ruimte op de begane grond als de bovengelegen appartementen goed zichtbaar. De appartementen worden met het oog op duurzaamheid all-electric opgeleverd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De oplevering van de Jumbo supermarkt en de appartementen is gepland in de eerste helft van 2023. De verhuur van de appartementen wordt verzorgd door Euverman Bedrijfsmakelaars & Vastgoedbeheerders.

Het nieuw te realiseren woon/winkelgebouw sluit goed aan op het eerder door DC Vastgoed herontwikkelde naastgelegen woon- en winkelblok met daarin onder andere een Aldi supermarkt. Door de ontwikkeling ontstaat er een compact centrumgebied met een divers winkelaanbod en een goede verblijfskwaliteit.

Terug naar overzicht
Whats App Image 2022 11 16 at 08 45 30 7 ARTIST IMPRESSIE JUMBO DC Vastgoed naar woonkamer v2 min verkleind