DC Vastgoed realiseert Jumbo supermarkt en appartementen aan de Weth. Nijhuisstraat te Enschede

Door de winkelstructuur van de wijk Stadsveld, die van oudsher niet optimaal was, te herstellen ontstaat er een compact centrumgebied waar mensen graag verblijven.

24/05/2022

De winkelstructuur in het centrum van de Enschedese wijk Stadsveld was van oudsher niet optimaal. Door het realiseren van een nieuw woon/winkelgebouw op de hoek van de Wethouder Nijhuisstraat en de Jan van Goyenstraat ontstaat een aaneengesloten en compact centrumgebied met goede verblijfskwaliteit.

DC Vastgoed sloopt in het winkelcentrum een voormalig bankkantoor met naastgelegen objecten. Er komt nieuwbouw voor terug: een Jumbo supermarkt met daarboven toekomstbestendige appartementen. De transformatie zorgt voor een significante verbetering van de uitstraling van de locatie. Door het huisvesten van een Jumbo supermarkt is het winkelcentrum bovendien toekomstbestendig gemaakt. Ook de omliggende openbare ruimte wordt aangepakt, evenals parkeerfaciliteiten, zowel naast als tegenover de supermarkt.

Door de winkelstructuur te herstellen ontstaat er, in combinatie met het eerder door DC Vastgoed herontwikkelde naastgelegen woon- en winkelblok met daarin onder andere een Aldi supermarkt, een compact centrumgebied met een goede verblijfskwaliteit waar mensen graag wonen, werken en winkelen.

Terug naar overzicht
ARTIST IMPRESSIE JUMBO