DC Vastgoed helpt ondernemers en organisaties om zo veilig mogelijk te ondernemen

Om de ondernemers en organisaties in onze projecten te helpen om zo veilig mogelijk te ondernemen hebben wij in al de winkelcentra en kantoorgebouwen maatregelen genomen.

05/06/2020

DC Vastgoed helpt ondernemers en organisaties om zo veilig mogelijk te ondernemen

Om de ondernemers en organisaties in onze projecten te helpen om zo veilig mogelijk te ondernemen hebben wij in al de winkelcentra en kantoorgebouwen Covid-19 maatregelen genomen.

In de openbare ruimten zijn maatregelen genomen zoals aangepaste looproutes, het scheiden van stijgend en dalend verkeer door het aanpassen van de noodtrappenhuizen, het maximeren van het aantal personen in liften, het plaatsen van desinfectie zuilen, etc.

Daarnaast worden gebruikers en bezoekers zowel voor het betreden als in de openbare ruimten van onze projecten continu gewezen op de veiligheidsvoorschriften en – maatregelen. Vanaf 1 juni worden bij de stationslocaties ook kosteloos mondkapjes aangeboden voor OV reizigers.

Ook bij DC Vastgoed hanteren we uiteraard een corona protocol. Wij blijven goed bereikbaar en met drive, control en focus doorwerken aan het realiseren van duurzame toekomstbestendige projecten.

Terug naar overzicht
Mijn Post project